Відвідування найбільшої у світі виставки присвяченої сільскому господарству - Agritechnica 2023

У Ганновері (Німеччина) 12 листопада 2023 року відбулося урочисте відкриття Agritechnica-2023 - найбільшої в світі міжнародної виставки сільгосптехніки. Це значима подія, оскільки виставка проводиться вперше з 2019 року, і позначає завершення трирічної перерви, спричиненої пандемією коронавірусу. Зараз виставка вражає рекордною кількістю учасників - 2800 експонентів, та очікує понад 400 тисяч відвідувачів протягом семи робочих днів.

 

 

Сівалка на сонячній батареї

 

 

 

Двигун Cummins у розрізі

Трактор Case 1951-го року випуску

Case Magnum 400

 

 

Геополітичні турбулентності, зокрема, воєнні конфлікти, розпочаті Росією, впливають на основні стратегії сільськогосподарського господарювання. Європейська зелена угода обмежує вибір сільськогосподарських ресурсів, а політика процентних ставок вимагає перспективного інвестиційного планування. Зміни клімату також ставлять під загрозу традиційні виробничі процеси. Доктор Лотар Хьовельманн, головний виконавчий директор DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство), організатора Agritechnica, відзначив, що вирішити ці виклики можливо лише завдяки винахідливості та інноваціям.

Трактор Сase 715

Комбайн Case 7160

Гасло виставки Agritechnica-2023 - "Green Productivity" (зелена продуктивність) - визначає основні тенденції розвитку сільського господарства у всьому світі. Це вказує на курс на біологізацію агровиробництва та сталий розвиток, що стає ключовими факторами у сучасному цивілізованому сільському господарстві.

Золоту медаль отримав New Holland за загальну концепцію нового двороторного зернозбирального комбайна CR