Історія розвитку сільгосптехніки

Сельхозтехника

Сільгосптехніка відіграла велику роль у розвитку сільського господарства. З її появою життя людства дуже покращало і просунулося.

Еволюція сільгосптехніки

З давніх-давен, коли люди почали вирощувати і розводити рослини для власних потреб, вони створювали знаряддя роботи для полегшення землеробської праці - спочатку це були прості, ручні пристосування або з використанням тягової сили, а потім все складніше і продуктивніше. Ну і зрештою – сільгосптехніка.

У давніх цивілізаціях основною робочою силою були раби з примітивними засобами обробки землі. Земля спочатку оброблялася мотикою, а потім уже й сохою. У середні віки людство мало вплинуло на розвиток сільгосптехніки.

На заміну середньовіччю прийшла епоха Відродження з гарним розвитком технологій та виробництв. Людську силу почали замінювати на тягову.

Значна історія сільгосптехніки розпочалася приблизно 200 років тому. На той час з'явилася така галузь, як сільськогосподарське машинобудування. У 1802 році було налагоджено виробництво віялок та іншого інвентарю. Почали використовувати колісні машини замість гострих лез для зрізання більшої кількості зернових культур.

Джером Інкріз Кейс у 1842 році на заміну молотьби вручну створив молотарки, які самі відокремлювали зерна від інших частин рослини. У 1847 році Сайрус МакКормік став засновником McCormick Harvesting Machine Company (нині це International Harvester). Але 1871 р. внаслідок пожежі для підприємства Маккормика J.I. Case вирішує запропонувати випускати його агрегати.

1876 ​​– Кейс втілює у життя перший двигун на пару, для керування якого використовується тягова сила. Також у 1892 році він створив трактор на бензині. Але довелося чекати до 1911 року для повторного випуску, адже людство не наважилося відмовитись від пари.

Упродовж кількох років International Harvester створювала ще багато різної техніки:

  • 1910 – трактор Titan;
  • 1923 – Farmall (трактор);
  • 1943 – всесвітньо відомий перший бавовняний агрегат;
  • 1977 – Axial Flow – комбайн з налаштуваннями під певну зернову рослину.

Після об'єднання спадщин Кейса та Маккорміка у Case IH продуктивність новітньої сільгосптехніки збільшилася. Внаслідок цього було створено багато найкращого інвентарю.

Технологічність та якість обладнання Case IH зробили цю компанію всесвітньо відомою та відомою.

Сільгосптехніка в наш час

Сільськогосподарські машини мають добрі характеристики, швидкість, потужність. Але, як і все у нашому житті, вони також дають збій. І ремонт техніки може зайняти багато часу та коштувати велику суму грошей. Хороша техніка потребує хорошого та якісного ремонту. Для цього потрібно використовувати оригінальні запчастини на сільгосптехніку, щоб уникнути загрози стану агрегату та підтримувати гарний темп у роботі. 

У цьому вам допоможуть запчастини Case. Вони мають кращу якість в історії всієї сільгосптехніки і між усіма аналогами. Дані деталі забезпечать вам довгий термін роботи, хороші характеристики ваших агрегатів. Історія всієї компанії Case IH повинна вам показати якість даної техніки та запчастин до них.

Також рекомендуємо Вам ознайомитись із каталогом запчастин: