Основні причини поломки тракторів та запчастини для їх ремонту

Трактор

Трактор у сільському господарстві потрібно повсюдно, відповідно, за ним потрібний ретельний догляд та своєчасний ремонт у міру необхідності. До поломок можуть призводити різні фактори - некоректний догляд, природне зношування деталей, неправильне зберігання, проблеми в регулюванні механізмів. Важливо знати причини, але й те, де купити запчастини на трактор. 

Причини поломок

Деякі несправності виявити нескладно. Якщо тиск у шинах падає або якщо обривається ремінь вентилятора, власник точно знає, що робити. Але бувають і серйозніші поломки, з якими не стикався досвідчений тракторист. 

До найчастіших симптомів, які свідчать про поломку транспортного засобу та необхідність, як мінімум, провести діагностику, відносять:

  • чується незрозумілий стукіт або є відчуття вібрації;
  • двигун втратив необхідне тягове зусилля, постійне глухне або перегрівається;
  • із вихлопної труби йде густий дим - білий, чорний;
  • спостерігаються проблем з гідравлікою та ходовою;
  • зчеплення працює не надто добре.

Деякі проблеми, якщо розуміти суть, вдається вирішити у домашніх умовах. Звісно, ​​у наявності має бути відповідний інструмент, а ремонтник - необхідний запас знань. В інших випадках краще довірити ремонт трактора професіоналам.

Рекомендації щодо купівлі запчастин та ремонту трактора

Коли зрозуміла причина поломки, ремонт вже стає легшим. З ладу може вийти будь-яка деталь, наприклад, колеса або двигун. Найсерйознішими вважаються поломки, пов'язані з коробкою передач або системою охолодження. Вони потребують втручання грамотних майстрів.

Якщо техніка знаходиться на гарантії, слід звертатися виключно за нею. Це дозволить заощадити час та сили, а на виході отримати якісний транспорт у справному стані. Такі компанії надають послуги післягарантійного сервісу. Це може стати в нагоді. Трактор можна відвезти в ремонт особисто або викликати майстра для ремонту за місцем.

При найскладніших поломках ремонт може виявитися дуже дорогим. Якщо це дорого власнику, все одно є рішення. Можна або продати зламаний трактор на запчастини, а на виручені гроші купити новий або ж пошукати б/у-варіант за найкращою ціною. Такий спосіб дозволить заощадити нерви, час та фінанси при найважчих поломках.

Вибираючи, де купити запчастини, можна придивитися до продукції CASE. У будь-якому випадку у пріоритеті має бути якість, надійність. При покупці варто звертати увагу на наявність ліцензії та відповідність сертифікатам якості, що є додатковим гарантом. В міру можливості варто вибирати запчастини CASE або інші, на які поширюється гарантія від виробника. І тут товари точно прослужать довше.

Також рекомендуємо Вам ознайомитись із каталогом запчастин: