Виробник техніки CASE IH

Case IH

Американський виробник CASE - одна із найстаріших світових торгових марок, що випускає сільськогосподарську техніку. Історія бренду почалася далекого 1842 року. У вікіпедії зазначено, що компанія заснована винахідником Джеромом Кейсом, він налагодив виробництво інноваційних на той момент молотилок (солома відокремлювалася від зерна). Пізніше компанія отримала світове визнання як найбільший виробник парових двигунів та молотилок.

Сьогодні CASE IH - провідний виробник сільгосптехніки. Асортимент продукції досить широкий (нижче розглянемо його детальніше). Вся техніка відрізняється максимальною надійністю та якістю. Однак навіть найкращі трактори, комбайни потребують технічного обслуговування та відновлення працездатності у разі поломки.

Компанія «Крупа та К» виконує якісний ремонт сільськогосподарської техніки CASE. В роботі використовуються оригінальні запчастини на техніку CASE, які завжди в наявності на нашому складі. Усі дії виконуються виключно досвідченими професіоналами за допомогою інноваційного обладнання, інструментів. Вартість послуг приємно потішить вас своєю доступністю.

Сільськогосподарська техніка CASE - різноманітність вибору

Сільгосптехніка CASE відрізняється широким асортиментом пропозицій. Сюди входять: трактори, комбайни, жниварки, агрегати для обробки ґрунту і т. д. Розглянемо найбільш затребувані з них детальніше.

Трактори

Вирізняють такі серії:

  • Steiger і Quadtrac - більш ніж 60 років ці трактори бренду дозволяють фермерам досягати відмінної ефективності у складних робочих умовах, лінійка включає 5 моделей;
  • Magnum - серія включає 12 моделей, техніка доступна в колісній версії та в Rowtrac;
  • Puma - потужні силові установки, що ще більше функцій підвищують продуктивність, в лінійку входять 5 моделей;
  • Maxxum - багатофункціональна «робоча конячка» об'єднала у собі відмінну виробничу міць та зручність для оператора у виконанні різних цільових завдань.

Потужна, проста у використанні техніка CASEдозволить знизити виробничі витрати, споживання палива. 

Комбайни

Розрізняють такі лінійки:

  • Axial-Flow 140 - включає 3 моделі (потужність від 312 до 449 л/с.), що підходять для роботи з усіма культурами як у професійних фермерських господарствах, так і в агрохолдингах;
  • Axial-Flow 250 - сюди входять 3 моделі (потужність від 498 до 634 л/с.), серія створена для вирішення завдань, пов'язаних із високоврожайними культурами, підходить для великих фермерських підприємств.

Комбайни Axial-Flow створені для оптимізації та підвищення якості збирання, комфортної роботи оператора.

Жниварки

Спеціально для комбайнів Axial-Flow було розроблено 5 моделей жниварок, для збирання будь-яких культур. Дане обладнання дозволяє отримувати максимально продуктивний результат у будь-яких, навіть складних умовах.

Сільськогосподарська техніка CASE - ефективна та надійна, при належному ТО та ремонті вона служитиме вірою та правдою довгі роки.